rosa's FotoPage

By: rosa alip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 22-Mar-2009 07:24 Email | Share | | Bookmark
senyum!



Alhamdulillah umar membesar dengan sihat nye..semakin hari semakin bijak anak ummi ni.hari ni genap 52 hari.umar dah pandai senyum,pandang sesapa yang panggil nama dia,ajak besembang2 dan dah boleh mengiring sendiri sebelah kanan..hehe dan tersgt sgt lah pandai mengamuk time mengantuk.kelakar pun ade to cik su ina...tgk la ni.umar yg bam bam


Thursday, 29-Jan-2009 19:45 Email | Share | | Bookmark
our pride n joy

 
 
 
View all 4 photos...


alhamdulillah, saat di nantikan pun sampai.seorang baby boy selamat dilahirkan pada 29hb Jan,selepas azan maghrib berkumandang.Hilang semua sakit bile tgk muka baby....tapi time tu tak leh nak dukung baby lagi sb tangan langsung tak leh nak angkat.sedih la jugak.tapi alhamdulillah semua selamat walaupun ade sedikit complication di saat2 akhir... thanks to kak aee...sanggup tinggalkan wad dia kejap dtg nk tolong sambut baby so, baby boy ini dinamakan Umar Wafi bin Zulfakri...nama sempena khalifah ar-rasyidin dan maksudnye kesempurnaan.Umar Wafi yang melengkapkan hidup ummi ngan ayah.alhamdulillah..semoga membesar dgn sihat dan menjadi anak yang soleh..aminnn.to all my friends..thank you so much for the support.mmuahhhh!!


Monday, 5-Jan-2009 23:35 Email | Share | | Bookmark
waiting....



goodbye 2008 and welcome 2009...alhamdulillah nothing much happened lately..i'm on my holiday rite now..6months hehe sekarang ni jadik suri rumah sepenuh masa...tak buat ape2 pun.sunyi lak stay kat rumah sengsorang nak tunggu sampai abang balik kerja.
baby alhamdulillah sihat.makin active semenjak dua menjak ni.suka main kalau ayah dia tegur.beralun-alun perut...tak sabar nye nak tunggu.lagi 2minggu je lagi.doakan ek.semoga semua nye selamat..aminnnn.insyaAllah
so,to all my beloved friends out there..happy new year!semoga tahun ini lagi bermakna dari yang lepas dan sentiasa berada di bawah rahmat Allah...hugs and kisses from me,hubby and baby



Tuesday, 9-Dec-2008 23:06 Email | Share | | Bookmark
aidiladha2008-day 2

 
 
 
View all 8 photos...


Monday, 8-Dec-2008 23:37 Email | Share | | Bookmark
aidiladha2008-day 1

 
 
 
View all 4 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net